Palvelut

Sisustussuunnittelu:

Sisustussuunnitteluni pohjana toimii asiakkaan tarpeet ja toiveet, joiden pohjalta teen sisustussuunnitelman. Suunnitelma voi sisältää joko osan tai kaikki alla olevat osa-alueet:

- Tilasuunnitelman

- Kiintokaluste-ja irtokalustesuunnitelman

- Pintamateriaalien, värisävyjen ja/tai tekstiilisuunnitelman

- Valaistussuunnitelman

Suunnitelma on aina kirjallinen, mikä sisältää tarvittavat piirustukset ja huonekortit.

Tutustumiskäyntini on ilmainen, minkä perusteella teen teille tarjouksen. Varsinainen suunnittelutyö alkaa tarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Hinta 55€/h. Suuremmissa kohteissa pyydä tarjous.

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle sijoittuviin kohteisiin lisätään matkakulut.

Sisustuskonsultaatio:

Konsultaatiokäynnillä saat ideoita ja neuvoja pieniin kotisi sisustusongelmiin kuten verhojen valintaan tai kotisi värimaailman miettimiseen. Halutessasi suunnittelija voi lähteä kanssasi ostoksille auttaakseen sinua tekemään sisustuksellisesti oikeita valintoja. Konsultaatiokäynti kestää kaksi tuntia. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi niin sovitaan konsultoinnin tarkemmasta kulusta. Konsultaatio ei sisällä piirustuksia tai muita kirjallisia tuotoksia.

Hinta 150€/h.

Kodin stailaus: 

Kun tarvitset apua kotisi myynnissä, ammattimaisella stailauksella saamme esiin kotisi parhaat puolet. Stailaus voi olla muun muassa yleisilmeen kohentamista tekstiilein ja pienesinein tai tilan toiminnallisuuden parantamista ylimääräisiä tavaroita karsimalla tai niiden uudelleen järjestelemisellä.

Hinta 55€/h. Voidaan laskea myös urakkatarjous.

Sisustussuunnittelutyön eteneminen

YHTEYDENOTTO

Yhteydenoton jälkeen ensimmäinen käynti asiakkaan luona on aina ilmainen, jolloin kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja toiveet.

TARJOUS JA SUUNNITTELUSOPIMUS

Tarpeiden ja toiveiden perusteella tehdään tarjous, mikä sisältää sovitut muutostyöt kustannuksineen ja aikatauluineen. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen allekirjoitetaan suunnittelusopimus. 

LASKUTUS

Suunnittelusopimuksen solmimisen yhteydessä laskutetaan 20 prosentin ennakkomaksu, jota ei palauteta mikäli sopimus puretaan. Loput työn hinnasta laskutetaan projektin loputtua. Pidemmissä projekteissa laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa.

SUUNNITTELUTYÖ ALKAA

Varsinainen suunnittelutyö alkaa tarjouksen hyväksymisen jälkeen. Suunnittelutyön aikana asiakkaan kanssa on tapaamisia, jolloin käydään läpi jo tehtyjä suunnitelmia. Hyväksytyn suunnitelman/suunnitelmien jälkeen kirjallinen tuotos jää asiakkaalle piirustuksineen ja huonekortteineen.

 KULKU JA SEURANTA

Olen myös mielelläni mukana järjestämässä ja valvomassa remontin kulkua sen alusta loppuun saakka avaimet käteen periaatteella. 

SariDecor

Sisustussuunnittelu 

Sähköposti: sartxa27@hotmail.com 

Puh. 0405687258 

y-tunnus: 2841812-6